Besteld voor 13.00 uur? Volgende dag bezorging!
Gratis verzending boven € 40,00
Klanten beoordelen ons met een score van 4.77/5.00
Klantenservice: 055-203 21 41

RelaxoPet RelaxoDog Smart

€74,90
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Artikelnummer:
30001
EAN Code:
4260414550201
Beschikbaarheid:
Backorder
Levertijd:
Eind janurai 2018

Het innovatieve anti stress middel - helpt bij angst, stress en gedragsproblemen - effectief en diervriendelijk!

Besteld voor 13.00 uur? Volgende dag bezorging!
Gratis verzending boven € 40,00
Klanten beoordelen ons met een score van 4.77/5.00
Klantenservice: 055-203 21 41

 

RelaxoDog smart- helpt bij angst, stress en gedragsproblemen bij honden


Ondanks de goede opvoeding komen honden nog wel eens in stress situaties terecht en vertonen ze ongewenst gedrag. Bijvoorbeeld tijdens het auto rijden, als ze alleen thuis zijn, bij vuurwerk/onweer of tijdens een bezoek bij de dierenarts. 

Diervriendelijk, effectief en zonder negatieve bijwerkingen!


RelaxoDog smart is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen en gedragstherapeuten en vermijdt de meest uiteenlopende gedragsproblemen, angst- en stress situaties met succes! Het anti stress middel zorgt voor een directe en onbewuste diepe ontspanning bij honden. RelaxoDog smart is speciaal afgestemd op de gevoelige, hoogfrequente gehoor zin van honden. Het apparaat werkt zowel binnen het huis als ook buiten, zonder bijwerkingen. 

RelaxoDog smart omvat zes, voor het menselijke oor niet bewust waarneembare, subliminale audiotracks, die bij honden leiden tot een diep ontspannen toestand. De mens kan tot ca. 20.000 hertz horen. Naar mate wij ouder worden gaat deze grens geleidelijk aan omlaag. Honden kunnen tot wel 100.000 hertz horen. De silent subliminals van RelaxoDog zitten bij maximaal 48.000 hertz. De ontspanning kan met en zonder ontspanningsmuziek gebeuren. Huisdier eigenaren zijn verrast door de snelle werking omdat alle RelaxoPet sound modules precies zijn aangepast aan de desbetreffende diergroep.

Tests bewijzen - RelaxoDog werkt!

In meer dan zes jaar van intensief onderzoek en ontwikkeling werk heeft RelaxoPet de compleet nieuwe subliminale geluidssequenties voor dieren ontwikkeld. Talrijke tests en onderzoeken tonen aan dat RelaxoDog werkt! Op onze website https://www.relaxopet.nl/ hebben wij gedetailleerde informatie over de werking van RelaxoPet maar ook een lijst van de meest gestelde vragen en uitgebreide case studies / onderzoeken betreffend de werking van het anti stress middel gepubliceerd. Klik hier om de gedetailleerde handleiding te lezen.

RelaxoPet is ook verkrijgbaar in de versies RelaxoBird, RelaxoCat en RelaxoHorse. Klik hier om de gedetailleerde RelaxoPet product catalogus te lezen!


De smart versie wordt geleverd in een hoogwaardige acryl box bestaande uit:

- RelaxoDog geluidsmodule met geïntegreerde LI-batterij / modus selectie

- Beknopte handleiding

- USB-oplaadkabel

- Acryl box met gelaste omtrek / Euro hanger

- CE / ROHS / FCC certificeringen 

 

De werking van de smart versie is precies dezelfde als bij de vorige versie. Het enigste verschil is dat de smart versie nu in een chique acryl box geleverd wordt, samen met een korte handleiding en een oplaadkabel. 

 

Toepassingsvoorbeelden:

- Vuurwerk / onweer
- Verandering van eigenaar
- Destructief gedrag
- Wangedrag
- Reisangst
- Constant geblaf 
- Agressiviteit 
- Angsttoestanden 
- Verlatingsangst 
- Hyperactiviteit 
- Ter kalmering voor een bezoek aan de dierenarts 
- Omgevingsveranderingen
- Gedragsproblemen
- Compulsieve stoornissen
- Rangordestoornissen
 
Let op:
RelaxoDog is geen vervanging van de dagelijkse wandeling en de nodige zorg!
RelaxoDog is geen vervanging voor de behandelingen van ziektes en gedragstherapie bij diepliggende problemen!


Jolande Segers Geplaatst op 15 November 2017 at 15:58

De relaxodog is nu een week in gebruik bij mij cursist en de resultaten zijn veel belovend. Er is duidelijk een verandering in het blafgedrag, maar ook het alleen zijn gaat beter. Er is meer rust in de hond. Ik ben heel erg enthousiast!

Met vriendelijke groet,
Jolande Segers

Martin Gaus Hondenschool Boxmeer-Venray
Merseloseweg 19
5825 HB Overloon
www.martingausboxmeervenray.nl

Chrissie Schoggers Geplaatst op 15 November 2017 at 15:57

Heel even wil ik nog graag mijn ervaring met jullie delen over de Relax-O-Dog

Mart en Sonja Geplaatst op 15 November 2017 at 15:56

We hebben voor onze Bordercollie en hebben in november 2015 de Relaxodog gekocht , we hebben er erg veel plezier van.
Als we weg gaan zetten we het vaak aan en ook als ze onrustig. (ze heeft epilepsie en is een stuk rustiger als het aanstaat) Ze is ook erg onzeker en wil dan nog wel eens uitvallen. Nu waren we laats in de kliniek voor een poot blessure onderzoek hierbij ze was erg onrustig en onzeker, stom Relaxodog vergeten, niet aan gedacht. Bij de volgende afspraak de Relaxodog wel mee genomen en is ze gewoon gaan slapen in de wachtkamer, naast het koffertje dat bij haar op de grond stond, ook tijdens het onderzoek en de röntgen foto's maken van haar poot en rug (zonder verdoving) was ze heel rustig. Zelfs de dierenarts was onder de indruk, vond dat ze het super deed, en vertelde zelf ook ontspannen van het muziekje te worden. Al met al een fijne ervaring met relaxte hond is in een stress situatie.

Jenny Bardie-Mennink Geplaatst op 15 November 2017 at 15:56

Sinds ik de relaxodog gebruik zijn mijn beide (asiel)hondjes een stuk rustiger. Als ze alleen thuis zijn met de relaxodog aan, blaffen ze bijna niet meer. Een van mijn hondjes is erg bang voor vuurwerk en met de relaxodog reageert zij hier een stuk minder op. Zij kan ook weleens heftig reageren op andere honden en dit gaat nu ook een stuk beter. Het andere hondje heeft last van incontinentie en ik heb, zonder resultaat, hier diverse medicijnen voor gebruikt. Nu hij meer ontspant met de relaxodog heeft hij hier veel minder last van. Verder zijn ze allebei veel kalmer als er bezoek komt of als ze op bezoek gaan. In het verleden heb ik veel verschillende homeopathische middelen gebruikt om de honden minder gespannen te krijgen en ik moet zeggen dat er tot nu toe nog nooit iets zo snel en goed gewerkt heeft als de relaxodog. Mensen in mijn omgeving zien ook de positieve verandering van mijn hondjes.
Kortom, ik ben superblij met de relaxodog!

G. Woltjer Geplaatst op 15 November 2017 at 15:55

Formaat viel me erg mee, mooi compact. Heerlijk rustgevend muziekje. Volume goed in te regelen.
Ervaring: een klant van mij met een Beauceron heeft deze getest. Ze had de indruk dat de hond rustiger was met oud en nieuw. Volledig rust was er niet, maar dat hadden we ook niet verwacht.

www.hondenschoolbuddy.nl

Jacobien Nieuwenhuizen Geplaatst op 15 November 2017 at 15:55

Jacobien Nieuwenhuizen
Ik heb de RelaxoDog gebruikt voor mijn hond met het doel om aan haar autostress te werken. Wat in de aanleerfase thuis meteen opviel was dat ze zodra de muziek aanstond heel diep in slaap viel, totaal ontspannen. Op andere plekken dan thuis werkt dat ook goed. Ik neem de RelaxoDog mee naar mijn werk, en als we ergens onderweg zijn. Ik zet het apparaat ook aan als ze alleen in de auto moet blijven. Niet dat ze dan normaalgezien gestresst was, maar het kan geen kwaad om extra lekker te slapen tot ik terug ben.
Tijdens het rijden en het moment van ergens aankomen is haar autostress heel hoog. Dat uit zich in hijgen, trillen, slopen als het lukt (soms trekt ze iets door haar kennelhekje heen en dat gaat dan aan flarden), hoog en hard blaffen. Hierbij heeft de RelaxoDog geen verschil gemaakt.

Ik heb inmiddels ook met andere hondenprofessionals ervaringen gedeeld, en in het algemeen komt eruit dat de RelaxoDog een mooi middel lijkt te zijn om diepe ontspanning te stimuleren. Bij echt probleemgedrag heb ik het nog niet breed ingezet, behalve bij de autostress van mijn eigen hond.

Kenny Geplaatst op 15 November 2017 at 15:54

Wij zijn er heel goed mee geholpen zodra dat we gaan werken zetten we het geluid aan en ze wordt er zeer ontspannen door.

Kenny

Arnoud Busscher Geplaatst op 15 November 2017 at 15:53

Ik ben hondengedragstherapeut en ik adviseer het gebruik van de Relax-o-dog regelmatig als ondersteuning van een gedragstherapie zoals bijvoorbeeld; angst voor geluiden, verlatingsangst en onderlinge spanningen tussen honden. Ik ben tevreden over de resultaten, daarom raad ik als puppy coach de Relax-o-dog ook vaak aan om de pup een veilig gevoel te geven in zijn nieuwe huis of bench.

Arnoud Busscher
Hondenspecialist
www.hondenspecialist.nl

Maart en Sonja Spierings de Laat Geplaatst op 15 November 2017 at 15:52

We hebben veel plezier van de relaxodog, worden allemaal rustig van het muziekje 
Onze bordercollie met epilepsie is er rustiger van geworden zowel thuis als in de auto. Ze heeft zelfs in de kliniek wachtkamer liggen slapen! Alleen voor het vuurwerk heeft het niet het effect gehad wat we gehoopt hadden. Maar weet zeker dat ze er meer last van had gehad als we de relaxodog niet hadden gehad.
We blijven er mee doorgaan. Dus we zijn er erg blij mee.

Maart en Sonja Spierings de Laat

Sandra Geplaatst op 15 November 2017 at 15:52

Wij zijn erg te spreken over RelaxoDog, wij gebruiken hem regelmatig. Onze eigen honden, puppy's in de puppy-daycare en loge-honden zijn meer ontspannen, dan zonder gebruik van de RelaxoDog.

Met vriendelijke groet,
Dog Talk
(hondenschool en uitlaatservice)

M.Fischer Geplaatst op 26 Oktober 2017 at 15:33

Wij hebben de Relaxodog nu 4 weken in huis, al naar 3 dagen heeft ons hond hierop positief gereageerd. Bij onze hond is secundaire epilepsie geconstateerd, wat inhoud dat de hond soms urenlang zonder doel zenuwachtig hen en weer loopt. Gezien de Relaxodog hiervoor heel goed werkt, denken wij, dat dit ook voor het vuurwerk knallen een oplossing is. Ook in de auto hebben wij de Relaxodog als de hond mee rijdt. Sinds wij de Relaxodog hebben, hebben wij tot nu iedere aanval van onze hond kunnen voorkomen, gezien wij ook erop letten hoe de hond zich gedraagt
en wij de signalen van de hond kunnen duiden. Pas dan wordt de Relaxodog ingeschakeld, zo kunnen wij ook zien of hij werkt en dat doet hij.

4.8 sterren gebaseerd op 11 beoordelingen

Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Gerelateerde producten

Sale

RelaxoPet RelaxoPet, RelaxoDog

€129,95 AVP €77,97
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Rustgevend, bij stress en ongewenst gedrag!
Sale

RelaxoPet RelaxoHorse

€139,95 AVP €55,98
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Rustgevend, bij stress en ongewenst gedrag!
Sale

RelaxoPet RelaxoCat Smart

€74,90 AVP €52,43
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Het innovatieve anti stress middel - helpt bij angst, stress en gedragsproblemen - effectief en dier
Sale

RelaxoPet RelaxoPet, RelaxoHorse

€94,70 AVP €66,29
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Het innovatieve anti stress middel - helpt bij angst, stress en gedragsproblemen - effectief en dier
Het innovatieve anti stress middel - helpt bij angst, stress en gedragsproblemen - effectief en dier
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

GRATIS VERZENDING

boven € 40,00

GRATIS RETOURNEREN

binnen 15 dagen

ALTIJD OP VOORRAAD

Meer dan 2.500 artikelen

NIET THUIS ?

Wij leveren ook naar Parcelshops

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.