Besteld voor 13.00 uur? Volgende dag bezorging!
Gratis verzending boven € 40,00
Klanten beoordelen ons met een score van 4.77/5.00
Klantenservice: 055-203 21 41

RelaxoPet RelaxoDog Smart

€74,90
* Incl. tax Excl. Shipping costs
Article number:
30001
EAN Code:
4260414550201
Availability:
In stock
Delivery time:
1-2 working days

Deep relaxation for anxious and stressed dogs. Relaxes your dog in a natural and animal friendly way and avoids unwanted behavior!

Besteld voor 13.00 uur? Volgende dag bezorging!
Gratis verzending boven € 40,00
Klanten beoordelen ons met een score van 4.77/5.00
Klantenservice: 055-203 21 41

RelaxoDog smart- helps with fear and stress in dogs

Despite the good training, our faithful four-legged friends can experience stress situations and show undesirable behavior. For example, driving in a car, being alone at home, thunderstorms, fireworks or visiting a vet. 

 

The solution for fear and stress - pet friendly!

RelaxoDog Smart has been developed in close collaboration with veterinarians and behavior therapists and avoids the most diverse anxiety and stress situations! The sound module provides a direct and unconscious deep relaxation in dogs. RelaxoDog smart is specially tuned to the sensitive, high frequency hearing of dogs. The device works both inside the house and outside, without side effects.

RelaxoDog Smart includes six additional, to the human ear non-consciously perceptible subliminal audio tracks which lead to a deeply relaxed situation in dogs. We are able to hear up to 20,000 hertz. As we age, this limit steady decreases. Dogs can hear up to 100,000 hertz. The silent subliminals of RelaxoDogs are recorded up to 48,000 hertz. The relaxation can be done with and without the additional relaxation music. A simple click is enough and RelaxoDog works almost soundless for the humman ears. RelaxoDog smart can be individually tailored to the needs of dogs.

 

No negative side effects!

RelaxoDog Smart works completely automatically, wirelessly and effectively regardless of your dog's age, guaranteed without side effects and is not comparable to conventional dog relaxation music.

Before an observation occurs, neuronal activity must take place in the brain. The animal's ear adjusts the tuned subliminal vibration and transmits the pulses straight to the brain.

 

Subliminal perceptions are completely natural in animals and instinctive

In more than six years of intensive research and development work, RelaxoPet has developed the completely new subliminal sound sequences for animals and integrated the previously incorporated aspects of brain research into animals.

Interpolated, animated affirmations (for reprogramming the brain) are mixed in the entire audio material. In addition, a pure, animated, subliminal tone series has been created. Pet owners are surprised by the fast operation because all of the RelaxoPet sound modules are precisely adapted to the relevant animal group.

 

 The smart version comes in a high-grade acrylic box consisting of: 

- RelaxoDog sound module with integrated LI battery / mode selection 

- Quick Start Guide 

- USB charging cable 

- Acrylic box with welded perimeter / Euro hanger 

- CE / ROHS / FCC certifications 

The operation and effectiveness of the smart version is exactly the same as in the previous version. The only difference is that the smart version is now delivered in a chic acrylic box along with a short manual and a charging cable. 

 

Application examples: 

- Thunder

- Fireworks

- Change of owner

- Destructive behavior

- Misbehavior

- Traveling

- Constant barking

- Aggressiveness

- Anxiety problems

- Separation anxiety

- Hyperactivity

- For calming when you visit the vet

- Environmental changes

- Behavioral problems

- Compulsive disorders

- dominance hierarchy problems   

 

Click here for detailed information about the operation and effectiveness of RelaxoPet. 

Click here for RelaxoDog's manual. 

Click here for the FAQ about the RelaxoPet.

Click here to read the RelaxoDog case study.

Click here for a study that has been performed by a veterinarian, to read.

Click here for the RelaxoPet catalog.

Click here for the RelaxoDog explanation video.

Jolande Segers Posted on 15 November 2017 at 15:58

De relaxodog is nu een week in gebruik bij mij cursist en de resultaten zijn veel belovend. Er is duidelijk een verandering in het blafgedrag, maar ook het alleen zijn gaat beter. Er is meer rust in de hond. Ik ben heel erg enthousiast!

Met vriendelijke groet,
Jolande Segers

Martin Gaus Hondenschool Boxmeer-Venray
Merseloseweg 19
5825 HB Overloon
www.martingausboxmeervenray.nl

Chrissie Schoggers Posted on 15 November 2017 at 15:57

Heel even wil ik nog graag mijn ervaring met jullie delen over de Relax-O-Dog

Mart en Sonja Posted on 15 November 2017 at 15:56

We hebben voor onze Bordercollie en hebben in november 2015 de Relaxodog gekocht , we hebben er erg veel plezier van.
Als we weg gaan zetten we het vaak aan en ook als ze onrustig. (ze heeft epilepsie en is een stuk rustiger als het aanstaat) Ze is ook erg onzeker en wil dan nog wel eens uitvallen. Nu waren we laats in de kliniek voor een poot blessure onderzoek hierbij ze was erg onrustig en onzeker, stom Relaxodog vergeten, niet aan gedacht. Bij de volgende afspraak de Relaxodog wel mee genomen en is ze gewoon gaan slapen in de wachtkamer, naast het koffertje dat bij haar op de grond stond, ook tijdens het onderzoek en de röntgen foto's maken van haar poot en rug (zonder verdoving) was ze heel rustig. Zelfs de dierenarts was onder de indruk, vond dat ze het super deed, en vertelde zelf ook ontspannen van het muziekje te worden. Al met al een fijne ervaring met relaxte hond is in een stress situatie.

Jenny Bardie-Mennink Posted on 15 November 2017 at 15:56

Sinds ik de relaxodog gebruik zijn mijn beide (asiel)hondjes een stuk rustiger. Als ze alleen thuis zijn met de relaxodog aan, blaffen ze bijna niet meer. Een van mijn hondjes is erg bang voor vuurwerk en met de relaxodog reageert zij hier een stuk minder op. Zij kan ook weleens heftig reageren op andere honden en dit gaat nu ook een stuk beter. Het andere hondje heeft last van incontinentie en ik heb, zonder resultaat, hier diverse medicijnen voor gebruikt. Nu hij meer ontspant met de relaxodog heeft hij hier veel minder last van. Verder zijn ze allebei veel kalmer als er bezoek komt of als ze op bezoek gaan. In het verleden heb ik veel verschillende homeopathische middelen gebruikt om de honden minder gespannen te krijgen en ik moet zeggen dat er tot nu toe nog nooit iets zo snel en goed gewerkt heeft als de relaxodog. Mensen in mijn omgeving zien ook de positieve verandering van mijn hondjes.
Kortom, ik ben superblij met de relaxodog!

G. Woltjer Posted on 15 November 2017 at 15:55

Formaat viel me erg mee, mooi compact. Heerlijk rustgevend muziekje. Volume goed in te regelen.
Ervaring: een klant van mij met een Beauceron heeft deze getest. Ze had de indruk dat de hond rustiger was met oud en nieuw. Volledig rust was er niet, maar dat hadden we ook niet verwacht.

www.hondenschoolbuddy.nl

Jacobien Nieuwenhuizen Posted on 15 November 2017 at 15:55

Jacobien Nieuwenhuizen
Ik heb de RelaxoDog gebruikt voor mijn hond met het doel om aan haar autostress te werken. Wat in de aanleerfase thuis meteen opviel was dat ze zodra de muziek aanstond heel diep in slaap viel, totaal ontspannen. Op andere plekken dan thuis werkt dat ook goed. Ik neem de RelaxoDog mee naar mijn werk, en als we ergens onderweg zijn. Ik zet het apparaat ook aan als ze alleen in de auto moet blijven. Niet dat ze dan normaalgezien gestresst was, maar het kan geen kwaad om extra lekker te slapen tot ik terug ben.
Tijdens het rijden en het moment van ergens aankomen is haar autostress heel hoog. Dat uit zich in hijgen, trillen, slopen als het lukt (soms trekt ze iets door haar kennelhekje heen en dat gaat dan aan flarden), hoog en hard blaffen. Hierbij heeft de RelaxoDog geen verschil gemaakt.

Ik heb inmiddels ook met andere hondenprofessionals ervaringen gedeeld, en in het algemeen komt eruit dat de RelaxoDog een mooi middel lijkt te zijn om diepe ontspanning te stimuleren. Bij echt probleemgedrag heb ik het nog niet breed ingezet, behalve bij de autostress van mijn eigen hond.

Kenny Posted on 15 November 2017 at 15:54

Wij zijn er heel goed mee geholpen zodra dat we gaan werken zetten we het geluid aan en ze wordt er zeer ontspannen door.

Kenny

Arnoud Busscher Posted on 15 November 2017 at 15:53

Ik ben hondengedragstherapeut en ik adviseer het gebruik van de Relax-o-dog regelmatig als ondersteuning van een gedragstherapie zoals bijvoorbeeld; angst voor geluiden, verlatingsangst en onderlinge spanningen tussen honden. Ik ben tevreden over de resultaten, daarom raad ik als puppy coach de Relax-o-dog ook vaak aan om de pup een veilig gevoel te geven in zijn nieuwe huis of bench.

Arnoud Busscher
Hondenspecialist
www.hondenspecialist.nl

Maart en Sonja Spierings de Laat Posted on 15 November 2017 at 15:52

We hebben veel plezier van de relaxodog, worden allemaal rustig van het muziekje 
Onze bordercollie met epilepsie is er rustiger van geworden zowel thuis als in de auto. Ze heeft zelfs in de kliniek wachtkamer liggen slapen! Alleen voor het vuurwerk heeft het niet het effect gehad wat we gehoopt hadden. Maar weet zeker dat ze er meer last van had gehad als we de relaxodog niet hadden gehad.
We blijven er mee doorgaan. Dus we zijn er erg blij mee.

Maart en Sonja Spierings de Laat

Sandra Posted on 15 November 2017 at 15:52

Wij zijn erg te spreken over RelaxoDog, wij gebruiken hem regelmatig. Onze eigen honden, puppy's in de puppy-daycare en loge-honden zijn meer ontspannen, dan zonder gebruik van de RelaxoDog.

Met vriendelijke groet,
Dog Talk
(hondenschool en uitlaatservice)

M.Fischer Posted on 26 October 2017 at 15:33

Wij hebben de Relaxodog nu 4 weken in huis, al naar 3 dagen heeft ons hond hierop positief gereageerd. Bij onze hond is secundaire epilepsie geconstateerd, wat inhoud dat de hond soms urenlang zonder doel zenuwachtig hen en weer loopt. Gezien de Relaxodog hiervoor heel goed werkt, denken wij, dat dit ook voor het vuurwerk knallen een oplossing is. Ook in de auto hebben wij de Relaxodog als de hond mee rijdt. Sinds wij de Relaxodog hebben, hebben wij tot nu iedere aanval van onze hond kunnen voorkomen, gezien wij ook erop letten hoe de hond zich gedraagt
en wij de signalen van de hond kunnen duiden. Pas dan wordt de Relaxodog ingeschakeld, zo kunnen wij ook zien of hij werkt en dat doet hij.

4.8 stars based on 11 reviews

Add your review
Add
Use commas to separate tags

Related products

RelaxoPet RelaxoDog

€129,95
* Incl. tax Excl. Shipping costs
Avoids stressful situations and unwanted behavior
Sale

RelaxoPet RelaxoHorse

€129,95 SRP €109,95
* Incl. tax Excl. Shipping costs
Avoids stressful situations and unwanted behavior
Deep relaxation for anxious and stressed cats. Relaxes your cat in a natural and animal friendly way

RelaxoPet RelaxoHorse

€94,70
* Incl. tax Excl. Shipping costs
Deep relaxation for anxious and stressed horses. Relaxes your horse in a natural and animal friendly
Deep relaxation for anxious and stressed birds. Relaxes your bird in a natural and animal friendly w
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »

GRATIS VERZENDING

boven € 40,00

GRATIS RETOURNEREN

binnen 15 dagen

ALTIJD OP VOORRAAD

Meer dan 2.500 artikelen

NIET THUIS ?

Wij leveren ook naar Parcelshops

 

 

was added to your shopping cart

Out of stock

The requested quantity for is not available