Besteld voor 13.00 uur? Volgende dag bezorging!
Gratis verzending boven € 40,00
Klanten beoordelen ons met een score van 4.77/5.00
Klantenservice: 055-203 21 41

De EzyDog zwemvesten - voor zorgeloos zwemplezier voor grote en kleine honden!

De EzyDog zwemvesten - voor zorgeloos zwemplezier voor grote en kleine honden!

Onze eerste blog gaat over de EzyDog honden zwemvesten! Lees hieronder wat ze zo bijzonder maakt en waarom ze zo belangrijk zijn. Willen jullie hierop reageren? Dan horen wij dat graag! Onze blog is ook terug te vinden op facebook, twitter en google+.

Beste hondenliefhebbers!

Honden zijn fantastische dieren: gezellig, aangenaam en voor heel veel mensen simpelweg onmisbaar. En omdat er zo veel te vertellen valt over de beste vriend van de mens hebben wij besloten om voortaan wat meer over ze te gaan schrijven.

We gaan in toekomst blog artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen schrijven. Hierbij kun je denken aan wetenswaardigheden op het gebied van voeding, opvoeding, verzorging en gezondheid van je hond maar ook indrukwekkende feiten en grappige verhalen. 

Onze blogs vind je natuurlijk op onze website maar ook op Facebook, Twitter en Google+. Als je je op onze nieuwsbrief registreert dan krijg je behalve informatie over nieuwe producten ook een bericht wanneer we weer een blog hebben geschreven!

De eerste blog gaat over de EzyDog honden zwemvesten. Het is volop lente en de zomer is in aantocht. Dat betekend voor heel veel honden heerlijk buiten spelen, rennen en zwemmen. Met de zwemvesten van EzyDog die aan de top staan vergeleken met andere zwemvesten voor honden, blijft het speelpret in het water beschut en hoeft het baasje zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de trouwe vierpoter.

Het is niet overdreven om deze zwemvesten échte life savers te noemen. De duurzame materialen van de zwemvest en de verschillende maten en kleuren maken het tot een perfecte match voor elke hond en baas. De zwemvesten van EzyDog zijn weliswaar duurder dan andere zwemvesten maar ze zijn dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Jij en je hond zullen dan ook profiteren van de wetenschap van de absoluut hoogste graad van veiligheid die beschikbaar is. 

Dit product combineert de grootst mogelijke functionaliteit met comfort: De sterke greep en riemen houden het vest te allen tijde en in alle situaties veilig en de hondenbezitter hoeft zicht nooit meer zorgen te maken over losraken, afglijden, verdrinken of onderkoeling van de hond. Dankzij het ultra-drijvend materiaal functioneert het vest opvallend goed. Zelfs de grootste honden blijven gemakkelijk drijven! Het meest verrassende is dat het vest uiterst comfortabel is en voor een grote mate van vrijheid van beweging zorgt, zowel voor hond alsook voor baas.

De EzyDog reddingsvesten zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten van XS tot XL, in de prijs van €25,95 tot €53,95. 

Heb je een kleiner zwemvest nodig? Dan is er nog de EzyDog Micro-versie, geschikt voor honden onder de 7 kg. Raadpleeg de tabel hieronder voor meer informatie over de gehanteerde maten. Het is belangrijk je hond te meten. Vaak bestellen mensen de kleinere maat wanneer de hond precies tussen twee maten zit. We raden in dat geval het tegenovergestelde aan: bestel een maat groter want je kunt de riemen stellen en zo zorgen voor een betere pasvorm.


Maattabel voor de EzyDog zwemvesten:

      Maat:     Borstomvang:  Ruglengte:
 

XS

48 - 81  cm

25 - 33 cm

S

53 - 89  cm

33 - 40 cm

M

64 - 99  cm

38 - 50 cm

L

69 - 111 cm

43 - 61 cm

XL

76 - 122 cm

50 - 66 cm


Er is een assortiment van kleuren en designs om uit te kiezen: van standaard rood en geel naar roze en groene camouflagedruk. Elk van deze opties geven een hoge zichtbaarheid voor de hond in het water en ze hebben allemaal hun eigen aantrekkelijke kenmerken. Het zou misschien wenselijk zijn in een grotere verscheidenheid aan kleuren te voorzien maar gezien de aard van het product zijn heldere kleuren om veiligheidsredenen essentieel.

De EzyDog zwemvesten bevatten ongeveer 50% meer materiaal met drijvend vermogen dan een aantal andere honden-reddingsvesten. Dit is belangrijk bij langere zwemtochten waarbij de hond moe kan worden.

De EzyDog zwemvesten zijn zeker niet goedkoop maar ze gaan lang mee en zijn zeer effectief. De meeste honden houden van water en zwemmen en met de honden zwemvest van EzyDog die door uitstekende kwaliteit en duurzaamheid uit blinkt, blijft het spelen en zwemmen in het water veilig.


EZYDOG DUS!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

GRATIS VERZENDING

boven € 40,00

GRATIS RETOURNEREN

binnen 15 dagen

ALTIJD OP VOORRAAD

Meer dan 2.500 artikelen

NIET THUIS ?

Wij leveren ook naar Parcelshops